azzaharry | Wedding, Events & Portraiture PHOTOGRAPHY
MALAYSIA Penang | Kuala Lumpur
By: azzaharry othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 21-Jul-2009 01:26 Email | Share | | Bookmark
RATU SEHARI EDISI KE 8 | My Wedding





A big thanks to Pn Habeebah from CDQA...thanks so much to all my friend...my photographer and videographer (Shaufi, Ali Karimi, Razak, Izat) yang shoot terbaik untuk saya, mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung, Mr Min & Kak Eila from Cindai Klasik, Nora, Anggun Saujana, Jabatan Media UUM, my supplier, my friend Dr Hakim, Bard, Sham and family, My wife's friend A dan adik2 ehhehe...and also both keluarga..THANKS..hanya Tuhan yang dapat membalas budi anda semua...

(sorry tak dapat nak list down nama anda semua, maybe ada yang tertinggal)

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Thursday, 16-Jul-2009 08:19 Email | Share | | Bookmark
SHAM & SAFINA | Outdoor Portraiture












photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Wednesday, 15-Jul-2009 08:52 Email | Share | | Bookmark
SHAM & SAFINA | Reception















photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Friday, 10-Jul-2009 04:47 Email | Share | | Bookmark
NORAFIZAH AND AYIE | Nikah & Reception









photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Tuesday, 30-Jun-2009 06:22 Email | Share | | Bookmark
LAST CALL FOR WEDDING IN JULY AND AUGUST 2009



ok memandangkan dah nak masuk July and August...saja2 masukkan promo ni lagi...
mana lah tau kot2 ader yang masih tertinggal or baru nak dapatkan wedding photographer kan..
so tahniah untuk yang dah enjoy discount nie...ehhehe..diorang dah tempah awal...

First package less RM 200, Second package i kurang lagi RM 300
So..if u all ambil 2 package...dapat jimat RM 500...(banyak nie..bleh tambah album satu lagi dah nie)

so masih ada beberapa kekosongan..sila email saya segera (beserta lokasi majlis and tarikh yer)..so that i akan dapat reply your email as soon as possible yaa..hehehe

(NOVEMBER AND DECEMBER 2009 --- NOW SELLING FAST, BOOK YOUR DATE NOW)

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net