azzaharry | Wedding, Events & Portraiture PHOTOGRAPHY
MALAYSIA Penang | Kuala Lumpur
By: azzaharry othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Jun-2009 02:50 Email | Share | | Bookmark
SELAGI TERDAYA, KAMI AKAN USUNG KAMERA --- BACARIA 27/6 - 3/7





Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar sejak saya mula ambil gambar orang kahwin beberapa tahun dulu..
bermacam dugaan terpaksa ditempuh untuk berdiri hingga hari ini...terima kasih untuk semua yang menyokong saya selama ini....

Terima kasih banyak2 untuk Cik Munira dari Bacaria, Karangkraf dan Editor kerana memilih saya dan menghargai hasil seni saya selama ini...saya amat berbesar hati apabila menerima panggilan untuk menghadirkan diri bagi sesi interview dan photography di KLCC minggu lalu...So korang bleh dapatkan BACARIA Bilangan 2465 Terbitan Sabtu 27 Jun - 3 Julai 2009..


photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Wednesday, 17-Jun-2009 02:21 Email | Share | | Bookmark
SARIZA DR YAHAYA & ZULHAIDI MOHD. JAWI | Reception









photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Tuesday, 16-Jun-2009 07:32 Email | Share | | Bookmark
DIANA & SHERWAN | Solemnization, Reception & Outdoor Shooting








Back in 90's...diana ni kira junior azzaharry masa secondary school...now after more than 10 years...she call me untuk cover dia punya wedding..Thanks so much..menyambung tradisi rakan2 diana...before that klik diorang kahwin i yang shoot...start with Tasha, followed by Nina and Wanie...

Now turn Diana pulak..really enjoy shooting with u and Sherwan...paling best masa outdoor shooting..very sporting..
so for couple and family..enjoy your pictures yaa...

photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Tuesday, 26-May-2009 11:39 Email | Share | | Bookmark
TASHA AND YUSRIL










photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Saturday, 23-May-2009 03:17 Email | Share | | Bookmark
ASHYLLA & ABDULLAH MUBARAK | Engagement








ermm..hye..ader masa terluang..terus upload satu lagi events..
engagement Ashylla and Abdullah Mubarak..kalau tak silap diorang call i since July last year to discuss about this events..
so after dah dapat tarikh untuk engagement nie diorang terus book..
14th February 2009..Valentine's Day...tarikh ni memang ramai yang nak book..hehehe untunglah untuk mereka yang tempah awal..
so majlis ni sebelah pagi..than malam nya i ader satu lagi akad nikah...(akan saya upload nanti)...
thanks to Ashylla and Abdullah's family...

photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net