azzaharry | Wedding, Events & Portraiture PHOTOGRAPHY
MALAYSIA Penang | Kuala Lumpur
By: azzaharry othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-May-2009 11:26 Email | Share | | Bookmark
FARRAH AND AZIM | Nikah, Reception, Outdoor Portraiture








Farah ni kira member lama i..thanks contact azzaharry untuk cover as a official photographer...
tahun lepas akak Farah (Sarah Melisa..also my friend) i shoot jugak for her engagement..
anyway really enjoy working with u all semua..and thanks so much to Farah and Azim, Sarah and Husband, n also untuk semua yang telah dengan rela hati menjadikan gambar di bawah ini satu kenangan...Thanks..



photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Wednesday, 1-Apr-2009 14:36 Email | Share | | Bookmark
HYE ALL, I'M BACK



Kisah FATHILIYANA & SHAHRIZAL dalam RATU SEHARI EDISI KE 7...
Nantikan couple seterusnya lepas nie..hehehe...

_______________________________________________________________________

Ramai yang tanya, mana azzaharry pergi..? dah ader website lain ker..? atau kenapa tak update fotopages..?
Soalan2 ni saya terima hampir setiap hari melalui sms,call, or email...Terima kasih untuk pengunjung fotopages nie yang sentiasa prihatin kepada saya..

Jawapannya saya amat sibuk, tak sempat nak upload gambar2 wedding terbaru..ehhe hanya facebook tempat bersembang sekejap ngan kawan2..itupun tak aktif..online kejap2 ja..

So now, bila dah dapat kelapangan seperti ini..saya kembali untuk update kembali gambar2 terbaru saya..nantikan update2 seterusnya yer...yupp..I'M BACK




azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001



Thursday, 8-Jan-2009 08:22 Email | Share | | Bookmark
MY WEDDING azzaharry and maryuliyani



PHOTOGRAPHER shaufi masuan, ali karimi dahalan, hasnizam hashim, azzaharry
VIDEOGRAPHER razaqq, izzat

hye..jumpa di tahun baru..2009...hehe..ramai yang menanti upload kali ini..tak kurang yang sms, comment or email saya untuk cepatkan upload ni...agak sibuk skit..habiskan shooting untuk Disember 2008 dan sekarang sedang dalam proses untuk menyiapkan album2 client dan menyusul nanti album saya sendiri...

saya akan beri penghargaan satu persatu untuk mereka yang membantu atau terlibat secara langsung atau tidak dalam majlis saya bulan lalu...tapi untuk hari ni...hehe letak sekeping gambar dulu yang saya shoot sendiri untuk isteri saya sehari sebelum majlis akad nikah kami...

inilah sambungannya...

MAJLIS AKAD NIKAH






RECEPTION | HOTEL SERI MALAYSIA KULIM, KEDAH






RECEPTION | ARAU, PERLIS







azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Wednesday, 26-Nov-2008 18:33 Email | Share | | Bookmark
PENGUMUMAN PENTING



Salam...setelah sekian lama menjadi tanda tanya rakan2...kini aku mengumumkan secara rasmi di fp ni...aku akan berkahwin....anda semua dijemput hadir ke majlis ini..yang dah dapat card, harap dapat datang lah yer...takde hal..yang terlepas nak bagi kad...harap datang jugak...jangan risau...insyaAllah kita sama2 meramaikan majlis...

So..yang belum dapat card (kawan2 lama masa sekolah, kolej, universiti, client2, photographer, videographer, n also media seluruh Malaysia)...harap dapat emailkan nama dan alamat terkini anda ke azzaharry@gmail.com, saya akan hantar card undangan kepada anda dalam kadar yang segera...



Thanks so much dari saya untuk TED ADNAN PHOTOGRAPHY, insan yang saya anggap idola dan sifoo saya dalam penataan cahaya dan portrait photography...azzaharry dan maryuliyani berasa cukup bangga mendapat sentuhan anda untuk sesi preWedding tempoh hari...GOOD JOB TED....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------


THANKS TO MR. SAIFUL NANG (CANDID SYNDROME)



Saya juga ingin merakamkan terima kasih buat Mr. SaifulNang from CANDID SYNDROME...kerana telah menjadi rakan pertama yang memberikan hadiah perkahwinan kepada saya, hari Ahad lalu.

Kira-kira 3 tahun yang lalu semasa saya mula membuka fotopages ini..dan mula upload gambar2 kahwin client2 saya, fp Saifulnang sering menjadi tatapan saya. Saiful merupakan idola saya dalam wedding industry hingga ke hari ini....terima kasih sudi melapangkan masa untuk borak2 bersama azzaharry...thanks also to Dr. Intan (wife Saiful), n baby Orked...ada masa dan ketika, kita jumpa lagi yer...


azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


Sunday, 9-Nov-2008 10:24 Email | Share | | Bookmark
IDA & WAN ZUL Nikah, Reception, Outdoor Portraiture












photos by azzaharry | theCLIQUEpictures

Sila email saya untuk sebarang pertanyaan beserta full quotation...

azzaharry
Manager / Senior Photographer
theCLIQUEpictures
(RA0011128-K)
www.azzaharry.com
azzaharry@yahoo.com
012 - 578 1001


[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net