azzaharry | Wedding, Events & Portraiture PHOTOGRAPHY
MALAYSIA Penang | Kuala Lumpur
By: azzaharry othman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  [35]  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
AUZANI & SABRINA

sampai di Kuala Perlis
kat mana nak shooting ni yer
nice
View all 10 photos...
....................

Tinggal sebulan sahaja lagi untuk pasangan ini diijabkabulkan di JB bulan depan. Petang kelmarin lepas seharian bz kat opis....azzaharry, auzani, n sabrina sempat jalan2 kat Kuala Perlis. Lepas makan laksa favourite kami di sebuah gerai kat sini, kami singgah untuk merakamkan beberapa keping gambar...kira ni pra perkahwinan untuk diorang lah...cayalah

azzaharry
azzaharry@yahoo.com
www.myspace.com/azzaharry


Friday, 22-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru MUKHIZAM & FARAH

majlis berlangsung
borak..
sampai dah...
View all 16 photos...


Kalau nak tahu...majlis ni berlangsung bulan lepas...Mukhizam abang kepada member aku...Matt yang sekarang berada kat UK...sambung study kat sana...apapun thanks untuk mereka semua and REDFRAME family yang bagi peluang kat aku snap gambar-gambar ni semua....kita tunggu musim cuti sekolah akan datang yer...lagi banyak lah kenduri kahwin...

AKAN DATANG
AUZANI & SABRINA (JOHOR BAHRU - 21 OGOS)
AUZANI & SABRINA (KANGAR, PERLIS - 27 OGOS)


Thursday, 21-Jul-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
azzaharry

 
 
 
View all 85 photos...
Dah lama aku nak mulakan fotopages nie...dorongan kengkawan kat REDFRAME untuk aku register membuatkan aku tak bleh tangguh lagi benda nie...thanks untuk semua...saja nak kongsi gambar2 ni semua....tambah lagi bila my boss baru beli baby NIKON yang baru...D70S... melaram sakan la azzaharry jawabnya..


[<<  <  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34  [35]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net