azzaharry | Wedding, Events & Portraiture PHOTOGRAPHY
MALAYSIA Penang | Kuala Lumpur

My name: azzaharry othman
My Fotopage: http://azzaharry.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
ali dahlan
Latest entry:i have another blog...
PLEASE!!!!! http://blog.alidahlan.net(http://blog.alidahlan.net) untuk makluman kalau la sesapa ada menjenguk FP nih.. Bekas Clients, Future Clients, kawan-kawan lama, yg baru menjenguk dan yg tak jemu comment kat aku.. aku tak kisah walaupun sorang dua jer... bleh la mula berkunjung ker Wordpress Blog aku yg baru... testing maa!! kalau best... aku tinggalkan laa Fotopages tercinta nih.... Yukkk kesana... View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map

© Pidgin Technologies Ltd. 2016